Kjære kommunikasjonssjef i Norwegian Lasse Sandaker-Nielsen. Hvorfor svarer du ikke?

Kjære kommunikasjonssjef i Norwegian Lasse Sandaker-Nielsen. Hvorfor svarer du ikke?

I begynnelsen av desember 2017 skrev jeg denne mailen til deg .
Hei
Mitt navn er Steinar Johansen og har de siste årene jobbet som Norges frivillige ambassadør til Tyrkia. Jeg representerer gjennom Det Skandinaviske Samfunn i Alanya  rundt 20-30.000 skandinavere, i hovedsak nordmenn, hvor samtlige reiser til Antalya og Gazipasa (Alanya) flere ganger pr år. Som du selvfølgelig godt vet, så har nedgangen vært stor i antall nordmenn som reiser til Tyrkia de siste årene. Dette har selvfølgelig medført at Norwegian og SAS har redusert sine avganger og antall direkteruter fra Norge.
Tilbakemeldingen fra mine følgere er at de opplever stor frustrasjon over dagens rutetilbud.
Mitt ønske er at vi kommer tilbake til «normale» tider med tanke på antall avganger og direkteruter til Tyrkia så raskt som mulig.
I den forbindelse ber jeg om et kort møte med deg før jul, for å få avklart hva som må til for å komme tilbake til «normale» tider igjen. I tillegg ønsker jeg å formidle informasjon fra mine følgere vedr. dagens situasjon.
Jeg reiser tilbake til Alanya den 2 januar, så det hadde vært fint om du kunne avse tid til et kort møte før den tid.
I tillegg dokumenterte jeg hva  Det skandinaviske Samfunn har jobbet med det siste året for å øke antall turister til Tyrkia.

Hvorfor svarer du ikke på min henvendelse Sandaker- Nielsen?

Jeg er muligens naiv Sandaker- Nielsen, men jeg trodde at henvendelser direkte til deg fra en stor interessegruppe burde besvares, eller er vi for ubetydelige til at du tar deg bryet?

Om ikke du ville møte meg, så burde du  etter min oppfatning besvare min henvendelse av rent høflighets hensyn. Her forsøker en stor interessegruppe å invitere til en dialog, for å avklare hva som bør og kan  gjøres,  for å få tilbake flere direkteruter fra Norge. Vi er med andre ord interesserte i å spille på lag, og vil etter beste evne gjøre det som må til i en slik sammenheng.

 

 

 

Klare signaler fra reiselivsbransjen om at Tyrkia er på full fart tilbake som feriemål.

Jeg er rimelig sikker på at du har fått med deg de klare anbefalinger om at etterspørselen etter reiser til Tyrkia vil øke betydelig i årene som kommer. I tillegg skulle jeg anta at Norwegian selv merker økt etterspørsel både på søk og booking av reiser til Tyrkia. Jeg forstår selvfølgelig at et Norwegian må tjene penger, og at man reduserer avganger ved sviktende etterspørsel. Det har Norwegian gjort til det fulle, og sitter igjen med et rutetilbud, som i hovedsak favoriserer folk på østlandsområdet. Resten av Norge hvor man tidligere hadde direkte flyvninger, sitter igjen med et meget begrenset tilbud i en avgrenset periode.

Det er aldri forsent å svare på min henvendelse Lasse Sandaker-Nielsen

Jeg er av natur et positivt menneske og tror det beste om mine medmennesker. Ser ikke bort i fra at du ikke har registrert min mail, da du sikkert mottar en mengde viktige mailer hver dag. Håper derfor at du tar deg bryet med å svare meg, ikke minst for å vise at Norwegian tar sine kunder på alvor, noe jeg er sikker på dere gjør. Jeg inviterer igjen til dialog og kan love deg at vi skal gjøre det vi kan, slik at det skal være  grunnlag for Norwegian å øke antall direkteflyvninger fra Norge.

 

Har du glemt min mailadresse, så får du den her: steinarjoha@gmail.com

Du kan også ringe meg på mob. 99535015

 

Med vennlig hilsen

Steinar Johansen       

Det Skandinaviske Samfunn i Alanya

https://www.facebook.com/Steinarjohanse/

 

 

 

 

 

Populære norske blogger