Det er nå det gjelder. Onsdag den 25 april skjer det.

 

 

Det er nå det gjelder. Onsdag den 25 april skjer det.

Kjære alle følgere til Det Skandinaviske Samfunn i Alanya. Takk til dere som deler innlegg på siden. Vi når ut til rundt 100.000 hver eneste uke. I tillegg ser rundt 25-50.000 videoene vi legger ut. Så tusen takk til alle som har bidratt.

Men først en takk til dere alle for å ha vært med på å bygge opp siden, slik at vi ble mange nok til å bli hørt.Vi har i løpet av 2017 klart å påvirke både media, flyselskaper og turoperatørene i Skandinavia. Gjennom kampanjen #JaJegReiser nådde vi ut til over 500.000 personer i Skandinavia, noe som ble lagt merke til, både i Skandinavia, men også i Tyrkia med flere omtaler.  Flere norske media omtalte og markedsførte kampanjen, som da fikk et stor nedslagsfelt. Det ser vi nå resultatene av, ved at antall flyvninger, charterturer og  antall turister øker.

 

https://www.facebook.com/Steinarjohanse/videos/649668878556566/

https://www.facebook.com/search/top/?q=trkey%20homes%20steinar%20johansen

https://www.abcnyheter.no/reise/2017/08/19/195324843/alanya-er-fortsatt-et-av-de-beste-stedene-solhungrige-nordmenn

 

 

Hva sier følgerne vår i  kommentarfeltene ?

De aller fleste sier de lengter tilbake til Tyrkia.  Bildene og info vi legger ut skaper god minner. Vi skulle gjerne vært der nå, og ser fram til å komme tilbake. Har vært borte fra Tyrkia i flere år, men nå vil jeg tilbake. Flere uttrykker fortsatt engstelse og tør ikke reise tilbake. Spania, Hellas, Kanariøyene og  Østblokk landene, blir for mange av disse alternativene. Likevel sier flere og flere at vi savner Tyrkia, og trives ikke like godt i Spania eller de andre landene de nå reiser til. I tillegg opplever de det som mye dyrere enn Tyrkia.

Manglende direktefly er fortsatt den største gjengangeren, selv om det nå er en klar bedring for inneværende år. I tillegg synes mange at prisene er alt for høye. Sett ned prisene, så kommer vi tilbake, er også blant kommentarene som går igjen.

Hva betyr disse kommentarene? Vi ser en klar trend som viser at veldig mange ønsker seg tilbake til Tyrkia igjen. Det at så mange sier at de er trygge og trives i Alanya, er et meget viktig bidskap for å få turistene tilbake igjen. Vi forteller kun det som er vår sannhet basert på våre opplevelser.  Vi har ikke opplevd noe som er utrygt i de årene vi har vært i Alanya. Dette viktige budskap ønsker vi å formidler til alle, ikke minst barnefamiliene i hele Skandinavia.

 

Tyrkia vårt ferieland nr. 1

 

 

 

 Det er nå det gjelder. Det er deg det kommer an på.

Selv om mye er oppnådd på kort tid, så er det nå det gjelder. Vi må vise at den positive trenden vi nå ser, fortsetter og forsterkes. Skal vi ha flere direkteruter fra Skandinavia, så må etterspørselen opp og flere må reise. Det skjer ikke av seg selv. Vi må  vise at vi er mange og at vi blir stadig flere, og at vi ønsker å gi et klart signal både til media, flyselskapene og turoperatørene. I tillegg trenger vi fortsatt å nå ut til de mange 100.000 vis av SKANDINAVERE SOM FORTSATT ER ENGSTELIG FOR Å REISE. Det er like trygt å reise til Alanya og Tyrkia, som hvilket som helst land i Europa. Det kan vi alle være med å bekrefte, som har reist hit de  siste årene. Flere og flere uttrykker nå akkurat det samme. Det er deg det kommer an på for å kunne fortsette den positive trenden vi nå ser for inneværende år. Håper du vil bidra.😊

Det er nå det gjelder. Onsdag den 25 april skjer det. Følg med.