Det er nå det gjelder. Onsdag den 25 april skjer det.

Bestill din transfer her. http://www.tryggalanya.com/
Bestill din transfer her.
Husk å dele.

 

 

Det er nå det gjelder. Onsdag den 25 april skjer det.

Kjære alle følgere til Det Skandinaviske Samfunn i Alanya. Takk til dere som deler innlegg på siden. Vi når ut til rundt 100.000 hver eneste uke. I tillegg ser rundt 25-50.000 videoene vi legger ut. Så tusen takk til alle som har bidratt.

Men først en takk til dere alle for å ha vært med på å bygge opp siden, slik at vi ble mange nok til å bli hørt.Vi har i løpet av 2017 klart å påvirke både media, flyselskaper og turoperatørene i Skandinavia. Gjennom kampanjen #JaJegReiser nådde vi ut til over 500.000 personer i Skandinavia, noe som ble lagt merke til, både i Skandinavia, men også i Tyrkia med flere omtaler.  Flere norske media omtalte og markedsførte kampanjen, som da fikk et stor nedslagsfelt. Det ser vi nå resultatene av, ved at antall flyvninger, charterturer og  antall turister øker.

 

https://www.facebook.com/Steinarjohanse/videos/649668878556566/

https://www.facebook.com/search/top/?q=trkey%20homes%20steinar%20johansen

https://www.abcnyheter.no/reise/2017/08/19/195324843/alanya-er-fortsatt-et-av-de-beste-stedene-solhungrige-nordmenn

 

 

Hva sier følgerne vår i  kommentarfeltene ?

De aller fleste sier de lengter tilbake til Tyrkia.  Bildene og info vi legger ut skaper god minner. Vi skulle gjerne vært der nå, og ser fram til å komme tilbake. Har vært borte fra Tyrkia i flere år, men nå vil jeg tilbake. Flere uttrykker fortsatt engstelse og tør ikke reise tilbake. Spania, Hellas, Kanariøyene og  Østblokk landene, blir for mange av disse alternativene. Likevel sier flere og flere at vi savner Tyrkia, og trives ikke like godt i Spania eller de andre landene de nå reiser til. I tillegg opplever de det som mye dyrere enn Tyrkia.

Manglende direktefly er fortsatt den største gjengangeren, selv om det nå er en klar bedring for inneværende år. I tillegg synes mange at prisene er alt for høye. Sett ned prisene, så kommer vi tilbake, er også blant kommentarene som går igjen.

Hva betyr disse kommentarene? Vi ser en klar trend som viser at veldig mange ønsker seg tilbake til Tyrkia igjen. Det at så mange sier at de er trygge og trives i Alanya, er et meget viktig bidskap for å få turistene tilbake igjen. Vi forteller kun det som er vår sannhet basert på våre opplevelser.  Vi har ikke opplevd noe som er utrygt i de årene vi har vært i Alanya. Dette viktige budskap ønsker vi å formidler til alle, ikke minst barnefamiliene i hele Skandinavia.

 

Tyrkia vårt ferieland nr. 1

 

 

 

 Det er nå det gjelder. Det er deg det kommer an på.

Selv om mye er oppnådd på kort tid, så er det nå det gjelder. Vi må vise at den positive trenden vi nå ser, fortsetter og forsterkes. Skal vi ha flere direkteruter fra Skandinavia, så må etterspørselen opp og flere må reise. Det skjer ikke av seg selv. Vi må  vise at vi er mange og at vi blir stadig flere, og at vi ønsker å gi et klart signal både til media, flyselskapene og turoperatørene. I tillegg trenger vi fortsatt å nå ut til de mange 100.000 vis av SKANDINAVERE SOM FORTSATT ER ENGSTELIG FOR Å REISE. Det er like trygt å reise til Alanya og Tyrkia, som hvilket som helst land i Europa. Det kan vi alle være med å bekrefte, som har reist hit de  siste årene. Flere og flere uttrykker nå akkurat det samme. Det er deg det kommer an på for å kunne fortsette den positive trenden vi nå ser for inneværende år. Håper du vil bidra.?

Det er nå det gjelder. Onsdag den 25 april skjer det. Følg med.

58 Comments

 • Jan Erik

  23. april 2018 - 07:10

  Det er nå en skal feriere i Tyrkia, Liren er lav og vi får mye for pengene i forhold til Eueoland. Tyrkerene er åpene og hyggelige folk og vi er hjertlig velkommen.

  • steinar

   23. april 2018 - 09:33

   Takk for tilbakemelding Jan Erik.

 • Helga Wichmann

  23. april 2018 - 07:41

  Jeg kommer snart. Gleder meg!

  • steinar

   23. april 2018 - 09:34

   Takk for tilbakemelding Helga.

 • Britt-Hege Johansen

  23. april 2018 - 08:01

  Jeg skal selvsagt på ferie i Tyrkia i år også!!
  Hadde flybillettene vært billigere hadde det blitt flere turer.

  • steinar

   23. april 2018 - 09:34

   Takk for tilbakemelding Britt-Hege. Vi satser på at flybillettene blir rimeligere jo flere som reiser.

 • Bjarne Amundsen

  23. april 2018 - 08:20

  Har reist til Tyrkia to til fire ganger i året i snart tjue år.Har aldri opplevd noen problemer av noe slag.Trygt og godt.Billig mat,klær, og stort alt du kan tenke deg.Varmt og godt stort sett hele året.Koselige folk,og service,ingen kan måle seg med.Har selv vært i tjuefem land.Håper det blir flere avganger fra Norge.

  • steinar

   23. april 2018 - 09:35

   Takk for tilbakemelding Bjarne.Gode argumenter du fremfører, og her er vi enige.

 • Arild Hansen

  23. april 2018 - 08:23

  Blir 2 turer i år midten av mai og slutten av august.Blir godt å komme tilbake…

  • Svein Erik Olsen

   23. april 2018 - 08:42

   Bor i Tyrkia halve året. Er hjemme sommer og jul, men ellers så ofte som mulig i Tyrkia. Her er det stort sett fint vær. Mat og drikke er godt og billig. Vennlige mennesker og fredelige omgivelser. Kunne ikke tenke meg noe annet !

   • steinar

    23. april 2018 - 09:35

    Takk for tilbakemelding Svein Erik.

 • Myrna-Ann Treni

  23. april 2018 - 08:53

  Tyrkia er fantastisk. Reiser 2-4 ganger i året. Menneskene er vennlige, høflige og tar godt i mot oss. Maten er fantastisk. Alltid følt meg trygg her.

  • steinar

   23. april 2018 - 09:36

   Takk for tilbakemelding Myrna-Ann.

 • Bjørn og Tove Basmo

  23. april 2018 - 08:55

  Hei. Vi kommer ned til vårt paradis på tirsdag og blir der i tre uker. Så kommer vi igjen i august. Herlig plass vi har her.

  • steinar

   23. april 2018 - 09:36

   Takk for tilbakemelding Bjørn og Tove.

 • Roger Kopperstad

  23. april 2018 - 09:00

  Jeg er helt enige i de to vesentlige faktorene som vil bety mye, mer direktefly (fra flere byer) og stabile brukbare priser.
  Med flere reisende er potensialet for gode tilbake meldinger, større tilbud og service i Alanya tilstede.

  • steinar

   23. april 2018 - 09:37

   Takk for tilbakemelding Roger. Satser på at dette går seg til når antall reisende øker, og konkurransen begynner å fungere igjen.

 • Indra Vestre

  23. april 2018 - 09:06

  Vi (min mann og jeg) kommer ned den 3.may. Glede oss veldig til sol og
  Varmen. Vi føler oss trygt i Tyrkia. God mat fine mennesker og veldig
  lav kurs. Vi får mye for penger? I juni kommer barn og barnebarn , da er vi 10 pers til sammen. Det bli gøy? vi elske Tyrkia♥️

  • steinar

   23. april 2018 - 09:37

   Takk for tilbakemelding Indra.Kos dere i Tyrkia.

 • Hildegunn Hjelvik

  23. april 2018 - 09:10

  Alanya er flott?
  Stedet i mitt hjerte❣
  Har aldri opplevd noe vanskeligheter av noe slag.
  Bare hyggelige og vennlige folk hvor enn du går.
  Varmt og godt?
  Kommer tilbake så fort jeg kan.

  • steinar

   23. april 2018 - 09:38

   Takk for tilbakemelding Hildegunn. Hyggelig det du skriver.

 • roger jakobsen

  23. april 2018 - 09:41

  hadde det bare vært avganger fra trondheim…

 • Gorm Fagerhus

  23. april 2018 - 09:42

  Vi gleder oss veldig til ferie i vårt andre hjemland i vår deilige leilighet i Oba. Det er på høy tid å avlyse all krisemaksimering som norske medier har vært med på å skape og kose seg i dette herlige landet med de herlige folkene som bare vil oss turister det beste. Vi har reist mange steder rundt om i verden men det finns ikke noe sted man føler seg mer velkommen enn i Tyrkia. Så hvis du finner noen ledige turer i 2018 så er det bare å løpe å kjøpe. <3

  • steinar

   23. april 2018 - 11:48

   Takk for gode argumentasjon Gorm. Her er vi enige.

 • Borga

  23. april 2018 - 10:02

  Hva er det som gjelder den 25/4 Steinar? Er det noe jg skal stemme på eller……. Vi har allerede vært i Tosmur i 3 uker, godt å være tilbake??du er vel i Norge.

 • steinar

  23. april 2018 - 11:49

  Vent og se Borga. Mulig du er inne på noe.

 • vigdis

  23. april 2018 - 11:57

  Reiser om få dager,gler meg veldig,har hatt leilighet i Mahmutlar i 10 år,har alltid følt meg trygg,tyrkerne er hyggelige og hjelpsomme.?❤️

  • steinar

   23. april 2018 - 12:03

   Takk for kommentar Vigdis.Viktig at vi forteller andre at vi er trygge i Alanya.

 • Laila

  23. april 2018 - 12:02

  Skulle ønske det gikk direktefly fra Værnes til Gazipaza flyplassen.

  • steinar

   23. april 2018 - 12:03

   Kanskje det kommer når det blir mange nok som vil tilbake til Tyrkia.

 • Pål Berg

  23. april 2018 - 13:54

  Reiser ned til Mahmutlar via Gazipasa på lørdag 28.4, dette er en tur som går fra Stavanger til Oslo derfra videre til København før jeg setter meg på flyet til Alanya (Gazipasa). Men jeg tenker slik: I det øyeblikket jeg låser døra bak meg hjemme er ferien begynt, om det tar litt tid på diverse flyplasser så ser jeg på dette som en del av ferien. Som dere skjønner er vi bare voksne så det 0 stress. Ser fram til å tilbringe hele mai i Mahmutlar .

  • steinar

   23. april 2018 - 14:03

   Takk for kommentar Pål. Ha en fin ferie i Mahmutlar.

 • Åse H. Lien

  23. april 2018 - 14:30

  Akkurat kommet hjem fra Oba, og savner både stedet, maten og alle de trivelige fastboende allerede. Skal heldigvis tilbake i august. Håper bare det blir fly direkte fra Trondheim/Værnes igjen?

  • steinar

   23. april 2018 - 15:58

   Takk for kommentar Åse.

 • Unni Kåresdatter Kristiansen

  23. april 2018 - 15:04

  Har reist til Alanya over 40 ganger siden 1994 og kommer alltid tilbake dit. Men er ufør og flybillettene er blitt dyre nå, så skulle reist mer hvis de ble billigere. Føler meg trygg der og har aldri vært utsatt for noe. Og drar tilbake i høst. Alanya gir meg stabil varme , altså bedre helse, har gode sykehus hvis noe skjer. Det er alltid hjelp å få hvis en trenger noe eller lurer på noe. Maten og servicen er topp. 🙂

 • steinar

  23. april 2018 - 15:59

  Takk for kommentar Unni.Krysser fingrene for at flybillettene blir rimeligere igjen. Og som du sier så er det godt for helsa.

 • Otto

  23. april 2018 - 17:23

  Hei. Prøver å følge med på dine sendinger og innlegg så ofte som mulig. Flott tiltak. Dro første gang til Alanya i 1999 og vender stadig tilbake. Noen år en uke om våren og en om høsten. 5 mai lander vi nok en gang i Antalya med Norwegian direkte fra Bergen. ( Prisen har steget fra ca 5900 til den siste 10500 for to tur/retur iløpet av to mnd.) Håper tilgjengelighet og priser kan bli mer forutsigbare i fremtiden. 🙂

  • steinar

   23. april 2018 - 17:26

   Takk for kommentar Otto. Får håpe prisene reduseres etterhvert som flere begynner å vende tilbake til Tyrkia.

 • Asmund Kristoffersen

  23. april 2018 - 17:30

  Å feriere i Tyrkia er bare et eventyr. Vi opplever absolutt trygghet og et folkeslag med en vennlighet mot fremmede vi bare kunne drømme om i Norge og for så vidt i de andre populære reisemålene nordmenn oppsøker. Prisene er meget lave, maten det beste du kan få, naturopplevelser på øverste hylle, vær og klima kan ikke bli bedre osv. osv . Så sjekk billetter på både norske og utenlandske flyselskaper!!

  • steinar

   23. april 2018 - 17:59

   Takk for kommentar Asmund. Din oppsummering står jeg også helt inne for.?

 • Royston Ivin

  23. april 2018 - 17:38

  Tilbringer jule og sommerferien vår i mahmutlar hvert år,og nå gleder vi oss til slutten av juni og 5uker der nede.

 • steinar

  23. april 2018 - 17:59

  Takk for kommentar Royston. Kos deg når du kommer nedover igjen.

 • Øyvind Jensen

  23. april 2018 - 19:04

  Har feriert i Tyrkia siste 7 år. Et fantastisk land ned et flott folk,har ingen negative opplevelser. Nå står kjøp av leilighet for tur.

  • steinar

   23. april 2018 - 20:20

   Takk for kommentar Øyvind. Håper du finner en fin leilighet.

 • Wenche B Simonsen

  23. april 2018 - 19:39

  Har vært her1-2 ganger i året i mange år nå. Aldri vært borti no skummelt eller farlig. Fantastiske og hjelpsomme folk her.

 • Jan Wassæther

  23. april 2018 - 19:53

  Reiser til Alanya nå 26/04 fra Værnes og desverre via Gardermoen. Blir i Alanya i 3 uker min kone og jeg. Har følelsen av at turoperatørene var litt snare med å kutte turer til Tyrkia. Men men, det blir bare og håpe at operatører og flyselskaper ( Norwegian) setter opp turer fra Vernes igjen så snart som mulig. Rimelige reiser= flere turer.

  • steinar

   23. april 2018 - 20:21

   Takk for kommentar Jan.Tror du er inne på noe vedr. å kutte turer til Tyrkia. Vi ser allerede nå at flere øker kraftig inneværende år. Vi får håpe det fortsetter.

 • Roar Thomassen

  23. april 2018 - 20:09

  Slutter oss bare til alt det positive som allerede er skrevet. Vil bare understreke at vi aldri, i løpet av en tiårs periode med reiser dit to ganger i året, har opplevd ubehageligheter. Gjestfriheten og vennligheten må oppleves.

  • steinar

   23. april 2018 - 20:21

   Takk for kommentar Roar. Her er vi enige.

 • Solveig Tuft

  23. april 2018 - 23:15

  Har reist minst to ganger i året til Tyrkia til flere steder, mest til Istanbul og Alanya siden 2007. Et vennligere og billigere land uten mangfoldige timers flyreise skal man lete lenge etter. Jeg har reist mye rundt om i over 55 land – og endte opp med en leilighet i Alanya for et par år siden. Her maser ingen selgere på deg, lovlydigheten er høy og smilene store. Mange kommer hit da de er lei turistiske steder med dyre restauranter, dårlige service i butikker og lommetyverier. Her føler jeg meg trygg og vel ivaretatt.

  • steinar

   24. april 2018 - 07:28

   Takk for gode kommentarer Solveig.

 • Elly Wilhelmsen

  24. april 2018 - 11:15

  Bestilt to turer allerede, mai og juni ?? Blir nok en tur til høsten også. Vårt ferieland nr 1 og vårt andre hjem. Trives så godt der ???

 • steinar

  24. april 2018 - 12:09

  Takk for kommentar Elly.

 • Atle Henriksen

  24. april 2018 - 17:56

  Hei. Endelig skal vi tilbake neste mnd. Har ikke vært i Alanya/Oba på to år. Skuffet over tur og fly operatørene med lite og dyre turer. Bedre i år endelig men kunne vært mye flere og rimeligere reiser. Tyrkia har og er alltid vært beste og rimeligse alternativ til sydentur. Euroland har tapt seg og er altfor kostbar å leve i, og servicen er gått mange hakk ned. Håper på flere operatører og flere flyselskap med direkteflyging til Antalya, slik at det blir mere konuransse og lavere priser. Uansett, vi gleder oss veldig til 2 uker i vennlige og rimelige Tyrkia ??

  • steinar

   24. april 2018 - 19:28

   Takk for kommentar Atle. God oppsummering av det mange av oss mener.

 • Bjørn Ole Paulsen

  24. april 2018 - 18:33

  Har vært her siden 15.mars .Har egen leilighet og føler meg veldig trygg i Tyrkia. Tyrkerne vi møter i Alanya er hyggelige og hjelpsomme. Sist lørdag var vi på fotballkamp i toppdivisjonen mellom Alanyaspor og Galatasaray fra Istanbul. Vi måtte kjøpe elektronisk identitetskort med passbilde (pass som bekreftelse på identitet), for i hele tatt å slippe inn på kampen. På stadionområdet ble ID-kortet sjekket elektronisk. Vi ble kroppsvisitert og vesker måtte åpnes for kontroll. Dette skjedde en gang til før vi slapp inn på selve stadion. På hjemmepublikums område var det både kvinner og barn, majoriteten var selvfølgelig menn. Det var iallefall en flott opplevelse som føltes veldig trygt. Anbefales .

  • steinar

   24. april 2018 - 20:24

   Takk for kommentar Bjørn Ole. Fotballkamp i Alanya skal være en opplevelse sier de som har vært der.

 • Bente Bårdsen

  26. april 2018 - 17:19

  Hei.
  Når det ikke gikk turer fra nord måtte vi vente flere timer på Gardermoen, er såå glad vi slipper det 🙂 Nå går det direkteturer fra Tromsø og flyene er så og si fullbooket, hæærlig 🙂 Vi har brukt å reise 2 ganger i året siden 1996. De siste årene har vi reist en gang i året, men da er vi 4 uker 🙂 🙂 I år er det ikke så mange turer å velge i, første turen går 25 juni, håper det kommer turer i slutten av mai til neste år 🙂 Blir det flere avganger direkte fra Tromsø og litt billigere, så blir vi å reise flere ganger 🙂 🙂

Comments are closed.