Kjenner du til Sjømannskirken i Alanya?

Bestill din transfer her. http://www.tryggalanya.com/
Bestill din transfer her.
Husk å dele.
https://www.google.com.tr/maps/place/Sj%C3%B8mannskirken/@36.5401026,32.0264751,15.1z/data=!4m5!3m4!1s0x14dc9857ca80b9c7:0x12608d01bf6e7038!8m2!3d36.542141!4d32.029587?hl=no

Du finner Sjømannskirken i Alanya ved å trykke på lenken over.

Kjenner du til Sjømannskirken i Alanya?

Du finner mer info her:https://www.sjomannskirken.no/alanya/

Sjømannskirken etablerte seg i Alanya i Alanya i 2008, og har blitt et populært møtested for de mange skandinavere som bor og ferierer i området.
Sjømannskirken er både kirke, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn og andre skandinaver i Alanya-området. Brukergruppen er i stor grad mennesker over 40 år. Det er også mange yngre mennesker som kommer til Alanya, men ofte som korttidsturister
I tillegg til kafédrift og faste aktiviteter, temakvelder og utflukter, feires også høytider og merkedager ved sjømannskirken.

Sjømannskirken er både et sosialt, kulturelt og kirkelig møtested for nordmenn og andre skandinaver i Alanya-området. Kirken er åpen hver dag unntatt mandager fra og med september til og med juli måned.

Populære aktiviteter

Basargruppa

Håndarbeidsgruppa eller basar gruppa er en populær og trivelig aktivitet. Her treffes mange hver torsdag kl. 12.00, og lager gevinster til vårbasaren i kirken. Sosialt og veldig trivelig sier de. De håper mange flere benytter seg av muligheten til å komme nedover til Alanya og blir med i fellesskapet. Alltid hyggelig å treffe nye mennesker sier de alle.

Fest på Kjerka

Program og opplegg varierer fra onsdag til onsdag; hyggekveld, sang og musikk, foredrag, quiz- eller filmkveld, middag, m.m.. Alt for å gi oss gode opplevelser i et godt fellesskap.

Sangcafe

Sjømannskirken får regelmessig besøk av musikerne fra Sangcafeen som holder til i Oba. Her synges kjente og kjære sanger sammen, og her er sanger for enhver smak.

Fellesturer

Tyrkia er et spennende land å reise rundt i. Her er mye spennende historie å utforske. Sjømannskirken arrangerer turer til spennende reisemål flere ganger i året. I vår går turen til kappadokia, et av de fremste reismål i Tyrkia.

Lørdagsgrøt

Hver lørdag i høst og vinterhalvåret møtes folk for å nyte lørdagsgrøten i Sjømannskirken. Et populært tiltak som samler mange besøkende.

Hjelp og beredskap

Oppsøkende virksomhet/Beredskap står sentralt i sjømannskirkens arbeid og omfatter blant annet:

 • Å besøke norske pasienter på sykehus
 • Hjemmebesøk ved behov
 • Bidra når kriser og ulykker oppstår
 • Tilgjengelig på nødtelefon 24 timer i døgnet (Tlf.: +90 (0) 530 075 9384)
 • Yte hjelp i ulike sosialsaker
 • Tilbud om samtaler         
 • Vi har jevnlig kontakt med den norske ambassaden i Ankara, med konsulatet i Alanya, og med andre ulike samarbeidspartnere.
 • Sjømannskirken har godt innarbeidede rutiner knyttet til kriser og katastrofer som rammer nordmenn i utlandet, les mer om det HER

Gudstjeneste.

Hver søndag inviteres det til gudstjeneste i Sjømannskirken.

Sjømannsprest Steinar Tverrli

Bestill din transfer her. http://www.tryggalanya.com/
Bestill din transfer her.

2 Comments

 • Anonym

  26. februar 2019 - 08:36

  Sjømannskyrkja er eit must❤️Som vi besøkjer kvar gong vi er i Alanya, og det er ofte! Biblioteket er uunværleg for oss!
  Eit sp.mål; kva tid går turen til Kappadonika?

 • John Berg Nerem

  26. februar 2019 - 20:20

  Var der, i det bygget, 17.mai for nokre år siden. Fullt hus og god stemning.

Comments are closed.