Marked og markedsdager i Alanya.

Bestill din transfer her. http://www.tryggalanya.com/
Bestill din transfer her.
Husk å dele.

Markedsdagene i Alanya er en opplevelse.

I Alanya kan du oppleve å gå på marked hver eneste dag året gjennom. Tenk deg hvilken opplevelse det er å kunne oppleve fersk frukt og grønnsaker i alle mulige farger og fasonger. Å gå gjennom markedet, kjenne duftene, oppleve menneskene og kjenne at denne opplevelsen vil du ikke være foruten. I tillegg til frukt og grønnsaker, er det også et stort utvalg av andre matvarer i tillegg til klær, vesker og andre artikler. Med andre ord noe for enhver smak.

På grønnsaksmarkedene er det fast pris, og for oss skandinavere er prisen meget rimelig. Her trenger du ikke tenke på å prute. Ønsker du å kjøpe klær og andre artikler, så må du regne med å prute. Har du ikke prutet før, bør du vurdere å ta deg en tur på alle de fastprisbutikkene du finner i Alanya. Da har du et greit sammeligningsgrunnlag når du skal igang med prutingen. Ofte vanskelig å vite kvaliteten på det du kjøper, da kvalitet og pris hører sammen. Prøv deg fram, så finner du raskt ut hvor nivået ligger. Husk vær hyggelig og ta prutingen med et smil. Alt går så mye bedre da. Markedene er åpne fra morgenen rundt 09.00 og til det er mørkt om kvelden.

Hvor og når er det marked i Alanya?