Atatürk Huset-Museum

Bestill din transfer her. http://www.tryggalanya.com/
Bestill din transfer her.
Husk å dele.

Huset hvor Mustafa Kemal Atatürk, grunnleggeren av Republikken Tyrkia, bodde under sitt besøk til Alanya 18. februar 1935, ble donert av eier Tevik Azakolu til Kultur- og turistdepartementet. Bygningen ble omgjort til et museum i 1987, og er et tre-etasjes herskapshus i en hage, og viser funksjonene til 19-talls tyrkisk arkitektur. I første etasje av museet er en utstilling inkludert Atatürks personlige eiendeler. I tillegg fotografier fra hans besøk, et telegram sendt av ham til folket i Alanya og andre historiske dokumenter. Øvre etasje er dekorert med gjenstander fra et tradisjonelt hus i Alanya fra denne tiden.

Åpningtider: 08.00-12.00 og 13.00- 17.00 hele året

Gratis inngang

Du finner huset her