Sapadere Canyon

Bestill din transfer her. http://www.tryggalanya.com/
Bestill din transfer her.
Husk å dele.
Sapadere fossen

En anbefalt tur er fjell landsbyen Sapadere.  Sapadere ligger 48 km nordøst for Alanya og går gjennom et vakkert og vilt landskap. I Sapadere Canyon strømmer vannet året rundt og herfra ledes vannet til landsbyene. Vannet er friskt og kjølig og blir aldri varmere en 12 grader. I løpet av 2007/2008 ble det bygd 4 gangstier på 600m i fjellravinen og i enden av ruta ligger vannfallet vakkert til. Her er det også mulig å ta en dukkert i en av kulpene eller inne ved vannfallet.  De fleste reiser til Sapadere med arrangerte turer enten med Jeep Safari eller forskjellige turoperatører. Mange leier seg også taxi for en dag og tar turen innom Sapadere.

Gangbroer opp til fossen.
Sapadere landsbyen
Sapadere elven.