Go kart i Alanya

Bestill din transfer her. http://www.tryggalanya.com/
Bestill din transfer her.
Husk å dele.

Prøv en spennende, bensindreven tur på 4 hjul, i såkalte go-kart biler!             

Alanya Park go-kart gir deg en spennende opplevelse, og du kommer garantert til å føle deg som en Formula 1 kjører i de råe bilene med klimaanlegg. Barn eller voksen, alle kan la seg underholde med disse miniatyr bilene på deres brede og skarpkurvede bane. Sporten har allerede blitt meget populær i Alanya, og folk valfarter hit. Kom og nyt spenningen og adrenalinkikket i et go-kart løp. Alt du behøver å gjøre, er å møte opp og finne deg en bil. Bånn gass!!! Banen er på hele 5000m2, og har 10 Go art biler. Alle hentet fra Tyskland, så kvaliteten er god. Det finnes også kafeteria på stedet, slik at foreldre kan slappe av mens de venter på sine barn.

Du finner banen her:

3 Comments

 • Anonym

  25. mai 2019 - 08:49

  Jeg prøvde den i mars mnd i år👍🏻😊

 • Torill Mulstad

  25. mai 2019 - 08:51

  Jeg prøvde den i mars mnd i år👍🏻😊

 • Anonym

  26. mai 2019 - 07:26

  Hvorfor skal vi alltid bevise hvor dyktige vi er. Jeg har snart levd i 75 år. Det er mer enn dyktig nok.

Comments are closed.