Vurderer du et tannlegebesøk når du er i Alanya?

Bestill din transfer her. http://www.tryggalanya.com/
Bestill din transfer her.
Husk å dele.

DIn tannlege i Alanya

Tenker du på å oppsøke tannlege i Alanya?

Vi vet at mange benytter tannleger i Alanya for å bedre sin tannhelse, og ikke minst føle seg vel med sine tenner. Det er mange årsaker til at de reiser til Alanya for å gjøre dette. En av de viktigste årsakene er selvfølgelig prisen du må betale, men vel så viktig er kvaliteten både på materialene som benyttes og på behandlingen som utføres. I tillegg så er garantiordningene både på materialene og behandlingen fullt ut tilfredsstillende for de fleste.

Store besparelseer i forhold til skandinavisk prisnivå er et faktum, selv om flere utenlandske aktører også nå etablerer seg i Skandinavia. Dette presser også prisene på tannlege behandling nedover i hele Skandinavia. Likevel er det fortsatt store besparelser å hente for de som tar behandlingen i Alanya. Det vil det nok også være i uoverskuelig fremtid, noe som ikke minst henger sammen med lønnsnivået i Tyrkia i forhold til Skandinavia.

Overbehandling er dessverre et faktum noen opplever.

Du vil helt sikkert treffe flere som har opplevd ubehagelige salgsfremstøt fra tannleger i Alanya. Mange får råd om mer omfattende behandling enn det som er nødvendig. Det er ikke bra, og skaper unødig engstelse blant andre som kan tenke seg å prøve, men som nå kanskje ikke tar sjansen.

Bli kjent med tannlegen du velger.

Dersom du kan tenke deg å benytte tannlege i Alanya, så velg en som mange anbefaler. Her er både pris og kvalitet viktig. I tillegg bør du selv føle deg vel med den tannlegen du kommer til. Ta gjerne en innledende sjekk av tennene og få et forslag og et tilbud på behandlingen. Oppsøk deretter en annen tannlege og gjennomfør samme opplegg. Hvilke anbefalinger får du nå og til hvilken pris? Hvor følte du deg best ivaretatt?

Er du i tvil kan du også sjekke med din egen tannlege hjemme i Skandinavia for å høre hva han eller hun mener er nødvendig behandling for deg. Mange kvier seg kanskje for det, men tannlegene hjemme vet at denne konkurransen finnes og må forholde seg til den. En profesjonell tannlege i Skandinavia som du kanskje har benyttet i mange vil gi deg gode råd i denne sammenheng. De vet at ikke alle har økonomi til å gjennomføre nødvendig tannbehandling hjemme i Skandinavia, og vil sette pasientens ve og vel foran egen vinning. Vi har gode tilbakemeldinger på at dette fungerer bra for mange. Dessverre ikke for alle.

Se flere bilder ved å trykke på bildet.

Tannlegemagasinet til vår tannlege i Alanya

Ta deg tid til å lese gjennom magasinet. Her finner du mye om hva du kan forvente deg av tannlegen, og hvilken behandling som tilbys. I tillegg annen interessant informasjon fra både Alanya spesielt og Tyrkia generelt.

Har du spørsmål du lurer på i forbindelse med evt. tannlege behandling, så ta kontakt.

Det Skandinaviske Samfunn i Alanya har en samarbeidsavtale med tannlege Ipek Akpolat, og vi håper du vil støtte arbeidet vårt ved å ta denne kontakten gjennom oss først. Kontakten med oss er enten på norsk, svensk, dansk eller engelsk.

Du kan nå oss på følgende måter: Anbefaler messenger hvis det er mulig.

Mobiltelefon. +4799535015

Mail: tannlegeinfo@steinarjohansen.com

Messenger: https://www.facebook.com/steinarjoha

http://online.fliphtml5.com/ovia/dlyi/