Lever bedre med Fibromyalgi og astma i Alanya enn i Norge.

Bestill din transfer her. http://www.tryggalanya.com/
Bestill din transfer her.
Husk å dele.

Lever bedre med Fibromyalgi og astma i Alanya enn i Norge.

Line Lita Hoholm flyttet ned til Alanya for 12 år siden, da hun hadde store plager med Fibromyalgi og sterk astma hjemme i Norge.

Ja har fibromyalgi og astma og er plaget med hjerteflimmer og var mye plaget med det hjemme i Norge. Det forteller Line Lita oss da vi møtte henne i Sjømannskirken i Alanya. Spesielt på høsten og vinteren da det ble kaldere, regnet mye og været skiftet ofte, var det meget plagsomt.

Store plager med stivhet og smerter i store deler av kroppen, var den lite trivelig situasjonen jeg hadde i flere år hjemme i Norge. Tungpustet med en følelse av å være sliten i kroppen hele tiden, preget tilværelsen. Alt var slitsomt og motivasjonen var på et lavmål, forteller hun.

Tok et valg som endret livet mitt.

Jeg hadde vært i Alanya på korte ferieopphold tidligere, og merket da at kroppen endret seg til det bedre. Da det ikke var mulig å klare tilværelsen hjemme i Norge uten for store sammenhegende smerter, var valget for min del enkelt forteller Line. Da flyttet jeg til Alanya, hvor jeg bor store deler av året, og lever et helt annet liv enn tidligere.

Stivheten i kroppen er nesten borte, og jeg er nesten helt kvitt Astmaen.

Jeg kan nå gå fort og jogge uten at jeg får astma anfall. Jeg har også begynt å sykle forteller hun stolt, og viser oss bildet fra en tur på over 2 mil. Ikke rart at både humør og motivasjonen er på topp.

Nyter livet i Alanya

Det er så deilig å våkne opp om morgenen og føle seg sprek forteller hun. Det gjør noe med hele deg både fysisk og psykisk.

Hun har også engasjert seg som frivillig medhjelper i Sjømannskirken i Alanya, noe hun trives godt. Her treffer hun mange trivelige mennesker, og føler i tillegg at hun gjennom sin innsats bidrar til fellesskapet.

Da vi traff henne hadde hun besøk av datteren Mia Emilie Sinnerud Bøhaugen , noe hun satt stor pris på. De så ut til å trives godt i hverandres selskap.

Hun reiser hjem til Norge av og til for å treffe familie og venner. Hun forteller at plagene hun tidligere hadde hjemme i Norge kommer raskt tilbake ved besøk i hjemlandet. Hun er derfor overbevist om at valget hun har tatt og flyttet til Alanya var riktig for hennes del. Vi ønsker Line Lita Hoholm lykke til videre i Alanya.

2 Comments

 • Zara

  10. februar 2020 - 14:59

  Ønsker å være med turer og mm

 • Hilde

  10. februar 2020 - 19:25

  Nydelig fortelling. Akkurat dette kjenner jeg godt til! Astma og kroppsmerter reduseres merkbart når jeg er 14 dgr i Antalya. Men orker ikke å være lenger enn 14 dgr vekk fra barnebarna.
  Gleder meg til april… ❤️

Comments are closed.