Kemer

Husk å dele.

Kemer er en kystby beliggende på et av de mest fantastiske stedene i hele i Middelhavet. Det ligger også langs den historiske lykiske veien , noe som gjør det til et populært sted for turgåere og campere. Mer enn det, den naturlige skjønnheten gjør det til et perfekt sted for alle slags utendørsaktiviteter, inkludert nevnte camping og fotturer, og også terrengsykling, sykling, båtracing, motocross og mer.

Strendene er berømte, og hvis du kommer til rett tid på året, kan du se noen kjendiser blande seg med lokalbefolkningen på de vakre breddene.

Byen i seg selv er trivelig og ypperlig til shopping og for en matbit, og selger alle slags varer du ikke finner noe annet sted. Om somrene er den kjent for å være vertskap for mange konserter og festivaler med folk som strømmer fra hele landet.

Kemer Marina

Marinaen på Kemer er stor, med 320 båtplasser. Bare å stirre på yachtene som ligger til anker her har du nok å kikke på, med noen skjønnheter fra hele verden som tilbringer tid her hver sommer.

Olympos

Rett langs Lycian Way, trehusene i Olympos og leirområdet rundt den er fantastiske for stjerneopplevelser, rett i Olimpos Beydağları nasjonalpark. Hvert år arrangeres Olimpos Sky and Science Festival akkurat her på grunn av sin fantastiske beliggenhet rett ved Middelhavet. Her har du muligheten til å se et myldre av stjerner på en himmel som sjelden har skyer. Kanskje noe for deg?

Göynük Canyon

Göynük er velkjent i Tyrkia som et av de vakreste stedene i landet. Det har vært et relativt viktig område siden romertiden. Skogene og innsjøene er fantastiske, og om høsten strømmer folk for å se fargeutvalget, for ikke å snakke om det lokale kjøkkenet som er verdt å teste ut..

Kilde: Anews.com.tr