Vår tannlege i Alanya-Ipek Akpolat

Tannlege Ipek Akpolat er godt kjent for skandinavere i Alanya, og har et meget godt rykte og renomme. Hun har lang og bred erfaring, og oppfattes av mange som en av de beste i Alanya.

Du vil finne mange anmeldelser av tannlegen på nettet, og noen av de mange får du her:

“Ipek Akpolat er uten tvil den beste tannlegen i Alanya. Hun er høyt faglig kompetent, samtidig som hun er utrolig hyggelig og oppmerksom. Det er alltid god stemning på arbeidsplassen og man føler seg velkommen, trygg og ivaretatt på en profesjonell måte. I tillegg er det sentral beliggenhet i Alanya. Jeg kommer aldri til å bytte tannlege. Ipek er nummer 1”

Takk til tannlege Ipek og alle dere andre som utgjør teamet. Jeg mottas med respekt, dere er profesjonelle, gir god informasjon – det er humor som kan fjerne tilnærmet all tannlegeskrekk. Jeg er trygg hos dere og det beste er at jeg kan diskutere tannproblemstillinger i forbindelse med at jeg har en kronisk sykdom i bunnen. “Kaste ball”, se muligheter. Dere følger opp – tusen takk

Dersom du har behov for tannlege så ta kontakt for mer info . Bruk messenger boksen på høyre siden, eller trykk på messenger symbolet.