Få pristilbud fra vår tannlege Ipek Akpolat

Vår tannlege i Alanya

Få pristilbud fra vår tannlege Ipek Akpolat

Dersom du vurderer å benytte en tannlege i Alanya, så er tiden nå inne for å gjøre nødvendige forberedelser. De fleste vet at det er store besparelser ved tannlegebehandling i Alanya i forhold til Skandinavia. I disse Coronatider er det lite arbeid for tannlegene av naturlige årsaker. Tannlegene har derfor god tid til å diskutere med deg, gi deg forslag til behandling og et uforpliktende pristilbud på den behandlingen du ønsker gjennomført.

Hvordan foregår dette? Du tar kontakt på messenger/Facebook og forteller hva du ønsker tilbud på. Deretter vil du får direkte kontakt med vår tannlege Ipek Akpolat i Alanya, som vil diskutere med deg videre. Du vil sannsynligvis bli bedt om å ta bilder av over og under kjeven, og send inn. Deretter vil tannlegen anbefale en behandling, og gi deg et pristilbud på denne. Deretter vil du ha god tid til å vurdere når du ønsker at dette skal gjennomføres. Først må vi imidlertid få Corona pandemien under kontroll. Hvor lang tid dette vil ta, vet ingen i dag.

Dersom du synes dette høres interessant ut, så ta kontakt på messenger. Du vil se den til høyre på denne siden. Har du spm. i denne sammenheng, så ta kontakt.


Eksempel på bilder du kan sende tannlegen.