Kjære kommunikasjonssjef i Norwegian Lasse Sandaker-Nielsen. Hvorfor svarer du ikke?

Kjære kommunikasjonssjef i Norwegian Lasse Sandaker-Nielsen. Hvorfor svarer du ikke?

I begynnelsen av desember 2017 skrev jeg denne mailen til deg .
Hei
Mitt navn er Steinar Johansen og har de siste årene jobbet som Norges frivillige ambassadør til Tyrkia. Jeg representerer gjennom Det Skandinaviske Samfunn i Alanya  rundt 20-30.000 skandinavere, i hovedsak nordmenn, hvor samtlige reiser til Antalya og Gazipasa (Alanya) flere ganger pr år. Som du selvfølgelig godt vet, så har nedgangen vært stor i antall nordmenn som reiser til Tyrkia de siste årene. Dette har selvfølgelig medført at Norwegian og SAS har redusert sine avganger og antall direkteruter fra Norge.
Tilbakemeldingen fra mine følgere er at de opplever stor frustrasjon over dagens rutetilbud.
Mitt ønske er at vi kommer tilbake til “normale” tider med tanke på antall avganger og direkteruter til Tyrkia så raskt som mulig.
I den forbindelse ber jeg om et kort møte med deg før jul, for å få avklart hva som må til for å komme tilbake til “normale” tider igjen. I tillegg ønsker jeg å formidle informasjon fra mine følgere vedr. dagens situasjon.
Jeg reiser tilbake til Alanya den 2 januar, så det hadde vært fint om du kunne avse tid til et kort møte før den tid.
I tillegg dokumenterte jeg hva  Det skandinaviske Samfunn har jobbet med det siste året for å øke antall turister til Tyrkia.

Hvorfor svarer du ikke på min henvendelse Sandaker- Nielsen?

Jeg er muligens naiv Sandaker- Nielsen, men jeg trodde at henvendelser direkte til deg fra en stor interessegruppe burde besvares, eller er vi for ubetydelige til at du tar deg bryet?

Om ikke du ville møte meg, så burde du  etter min oppfatning besvare min henvendelse av rent høflighets hensyn. Her forsøker en stor interessegruppe å invitere til en dialog, for å avklare hva som bør og kan  gjøres,  for å få tilbake flere direkteruter fra Norge. Vi er med andre ord interesserte i å spille på lag, og vil etter beste evne gjøre det som må til i en slik sammenheng.

 

 

 

Klare signaler fra reiselivsbransjen om at Tyrkia er på full fart tilbake som feriemål.

Jeg er rimelig sikker på at du har fått med deg de klare anbefalinger om at etterspørselen etter reiser til Tyrkia vil øke betydelig i årene som kommer. I tillegg skulle jeg anta at Norwegian selv merker økt etterspørsel både på søk og booking av reiser til Tyrkia. Jeg forstår selvfølgelig at et Norwegian må tjene penger, og at man reduserer avganger ved sviktende etterspørsel. Det har Norwegian gjort til det fulle, og sitter igjen med et rutetilbud, som i hovedsak favoriserer folk på østlandsområdet. Resten av Norge hvor man tidligere hadde direkte flyvninger, sitter igjen med et meget begrenset tilbud i en avgrenset periode.

Det er aldri forsent å svare på min henvendelse Lasse Sandaker-Nielsen

Jeg er av natur et positivt menneske og tror det beste om mine medmennesker. Ser ikke bort i fra at du ikke har registrert min mail, da du sikkert mottar en mengde viktige mailer hver dag. Håper derfor at du tar deg bryet med å svare meg, ikke minst for å vise at Norwegian tar sine kunder på alvor, noe jeg er sikker på dere gjør. Jeg inviterer igjen til dialog og kan love deg at vi skal gjøre det vi kan, slik at det skal være  grunnlag for Norwegian å øke antall direkteflyvninger fra Norge.

 

Har du glemt min mailadresse, så får du den her: steinarjoha@gmail.com

Du kan også ringe meg på mob. 99535015

 

Med vennlig hilsen

Steinar Johansen       

Det Skandinaviske Samfunn i Alanya

https://www.facebook.com/Steinarjohanse/

 

 

 

 

 

Previous

Jeg er så glad for at det ikke finnes holke i Alanya

Next

Har Apollo bevisst boikottet Tyrkia i 2018?

46 Comments

 1. E-rik Gabrielsen

  Bra jobbet, Steinar!

  • steinar

   Takk for kommentar Erik.

  • vigdis flatseth

   Kjekt å ha ildsjeler som deg,har leilighet i Mahmutlar og reiser vår og haust,reiser denne gangen tur retur Gazipasa med sas,vi burde
   absolutt få Norwegian rute dit

 2. Jorunn Paulsen

  Veldig bra, Steinar!

 3. steinar

  Takk for kommentar Jorunn.

 4. Inger Lise Bye

  Supert‼️

 5. Elin Arianson

  Godt jobbet! Dette som du skriver er en positiv henvendelse på vegne av mange av mange av oss som ønsker gode ruteforbindelser til Tyrkia. Jeg håpet forbindelsen mellom deg og norwegian
  blir opprettet og at det kan komme noe positivt ut av det ( flere flyavganger). Hvis svaret fra Norwegian uteblir også denne gangen håper jeg du likevel ikke gir opp men fortsetter med nye henvendelser . Skulle ikke det lykkes, er det jo alltids en mulighet å sende et åpent brev gjennom en riksavis. Uansett tenker jeg at dette er viktig arbeid og at det er mange som støtter deg!! Mvh Elin Arianson

  • steinar

   Takk for kommentar Elin. Gir ikke opp nei, men håper Norwegian forstår at de ikke kan neglisjere henvendelser fra store interessegrupper.

 6. Takk for at du tar jobben.

 7. steinar

  Takk for kommentar Bente.

 8. Olaf dahl

  Veldig bra dette,Steinar.

 9. Ivar Gunnar Lia

  Det er respektløst av Norwegian å ikke svare. Det er så mange nordmenn som venter på bedre flytilbud. Mange må fly via London, Berlin, ja til og med Moskva for å komme seg nedover.
  Derfor bør Norwegian snarest se på tibudet sitt til Tyrkia på nytt. Et møte med de som føler dette på kroppen ville vært en god start.

 10. Åsne Meaas

  Veldig bra Steinar. Spennende å se om du får noe svar. Gikk inn på Norwegians facebookside for å finne innlegget men det er kanskje ikke meningen at det skal ligge der for offentligheten. Da hadde vi kunnet kommentere innlegget der også.

  • steinar

   Takk for kommentar Åsne. Tror innlegget skal ligge der, men er ikke sikker.

 11. Borga

  SÅ BRA👍🏻 Uhøflig av Norwegian å ikke svare, håper virkelig at påminnelsen hjelper. TAKK for din «stå på vilje» på vegne av oss alle!
  Kan vi som «passive lesere» være til hjelp på noe vis, så er vi med, vet du😊

 12. Veldig bra at du tar opp dette på vegne av oss alle!

 13. Mai

  Veldig bra!🖒 Kom ned til Mahmutlar i går. Min reisevei startet med buss 5.50 fra Kristiansand til Oslo, tog til Gardermoen., deretter fly med Pegasus til Istanbul og videre til Gazipasa. Det er lov å drømme om en lettere reisevei til hytta vår 😊

 14. Frida Wall Sandvik

  Utrolig bra gjort, og alminnelig folkeskikk tilsier et svar. Vi er mange som synes tilbudene fra Norwegian er lite å rope hurra for. Kan vi bidra med noe. Flere som skriver direkte kanskje?

 15. Firouz N

  Godt jobbet! Dette som du skriver er en positiv henvendelse på vegne av mange av mange av oss som ønsker gode ruteforbindelser til Tyrkia. Jeg håpet forbindelsen mellom deg og Norwegian.
  Og jeg må påpeke at vi som funksjonshemmede / gamle personer, hvordan accost mye mer problemer i slike indirekte flyreiser.

 16. Einar Kristengård

  Hei!
  Jeg startet i mai 2017 en underskriftsliste på nett for om mulig å få gjennopprettet direkteruten mellom Værnes og Antalya.
  http://www.underskrift.no/vis/6675
  Responsen var stor, og jeg sendte i august en mail til Norwegian og Lasse Sandaker Nielsen angående dette. Først etter en purring fikk jeg svar, men det var stort sett “god dag, mann. Økseskaft”-svar.
  “Hei,

  “Takk for interessen for våre flygninger til Tyrkia. Vi er godt fornøyd med responsen på flygninger fra Oslo til Tyrkia i sommer og vurderer nå om vi skal øke antall flygninger neste sommer, men ingenting er besluttet.

  Med vennlig hilsen

  Lasse Sandaker-Nielsen ”

  Ikke all verden som dere ser, men det var vel kanskje heller ikke så mye mer en kunne forvente

  • steinar

   Takk for kommentar Einar. Ikke lett å få gjennomslag, men er vi mange nok så tror jeg det går til slutt.

 17. Lasse Sandaker-Nielsen

  Heisann.

  Vi setter stor pris på engasjementet rundt vårt rutetilbud til Tyrkia. Dine henvendelser er mottatt og skal være videresendt internt. Innspillene er også hensyntatt i årets sommerprogram. Rett før jul annonserte vi nemlig at antall flygninger mellom Oslo og Antalya øker fra to til tre ukentlige avganger fra slutten av mars til juni og fra tre til fem ukentlige avganger fra juni og ut oktober. Disse endringene er gjort og ligger i salg på våre nettsider.

  http://media.norwegian.com/#/pressreleases/norwegian-oeker-med-over-en-million-ekstra-seter-i-norge-2329725

  Vi beklager at det har tatt for lang tid å svare på din henvendelse. Du og dere representerer en viktig kundegruppe for Norwegian. Jeg har bedt mine kolleger om å følge opp henvendelsene direkte nå.

  Med vennlig hilsen

  Lasse Sandaker-Nielsen
  Kommunikasjonssjef
  Norwegian

  • steinar

   Takk for tilbakemelding. Håper fortsatt at det er mulighet for dialog for hva som må til for å øke antall direkteflygninger fra sentrale strøk i Norge. Slik det er i dag, så benyttes Pegasus og Turkish airlines i for stor grad, da alternativene er for dårlige. Håper da på en invitasjon fra Norwegian til en konstruktiv dialog.

 18. Anonym

  Vet ikke om dere er klar over at flesteparten av eiemdomsinnehaverne som bor i Alanya har valgt å overvintre for å unngå vinter,snø og kulde?

 19. Olav Sporsheim

  Jeg bor på Vestlandet, nærmere bestemt Molde, og reiser til Alanya 2-3 ganger i året. Må dessverre meddele at vi og flere fra vår region har gitt opp å reise med Norwegian. Det er kun morgenfly fra Gardermoen til Tyrkia og det går lenge før flyet vårt lander, og vi må derfor overnatte eller sitte på flyplassen hele natten. Dette er selvfølgelig uakseptabelt. Dessuten kan jeg ikke forstå hvorfor Norwegian har rute kun til Antalya når de fleste passasjerer skal til Alanya. Gazipasa ville vært et bedre alternativ. Vi erfarer at de SAS flya som går til Gazipasa alltid er fulle og har flere ganger opplevd at de er overbooket. Kan opplyse at vi har nå gått over til Pegasus som flyr til Gazipasa flere ganger pr. uke.

 20. Arve Svendsen

  Bra Steinar!
  Bor i Drammen har hatt leilighet i Mahmutlar i 10år. har nå begynt å bruke Pegasus via ISTANBUL idet Norwegians rutetider er håpløse, starter for tidlig til å rekke frem med flytog, lander så sent at en liten forsinkelse gjør at en ikke rekker siste tog,må da sitte på Gardemoen til første flytog på morgenen.
  Nå overveier Pegasus direkte fly fra OSL.til Gasipaza og de har fornuftige avganger fra Oslo rundt kl.14:00.

 21. Beate Mikalsen

  Tusen takk Steinar for at du kjemper for oss alle som vil til Alanya. På bildet nr 1, bor vi rett bak halen på flyet (Sola) men må til Bergen eller Oslo med mellomlandinger for å komme oss til Alanya. Vi ga opp å reise i høst, og slik blir det nok til våren også. Trist.

 22. Erik B. Foss

  Takker for ditt initiativ, Steinar!!! Flott!!
  Og idag kom der ENDELIG et svar fra Sandaker-Nielsen i Norwegian!! Var på tide!
  Kan se ut som de er på gli………? Får håpe det!!
  Har måttet utsette å reise fra Bergen til Antalya i 2 måneder, for å kunne rekke flyet fra Oslo til Antalya, som så mange nevner.

 23. Ann Mari Bårdseng

  Flott Steinar. Du gjør en utrolig jobb for skandinavene i Alanya området og mer.

 24. Borga

  SÅ fikk du ihvertfall SVAR til slutt ! Det viser at det hjelper Å STÅ PÅ, slik DU gjør på vegne av oss. Hopefully it is a beginning to something better👍🏻

  • steinar

   Takk for kommentar Borga. Får håpe på det beste fremover.

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén