Mye nakenhet på strandrestaurantene i Alanya

Vi poserer villig og viser mye naken hud til lunch

Tar du deg en lunch ved en av strand restaurantene i Alanya i disse dager, kan du være sikker på at en stor del av gjestene stiller i antrekk badebukse eller bikini. Vi nyter strandlivet, tar et bad og soler oss, for å sikre kroppen sterkt tiltrengte D-vitaminer.

Da er det  helt naturlig for mange å ikle seg det enkleste antrekket vi har, nemlig badebuksen eller bikinien når lunchen skal inntas.

Kropper i alle størrelse og nyanser, med mer eller mindre svette, samles til en enkel lunch inkludert en kald Efes eller annet godt drikke. Kan man vel ha det bedre?

dsc_0105

Bildet er kun ment som illustrasjon til tema og har ingenting med innlegget i bloggen å gjøre.

Aksept for forskjelligheter?

Jeg aksepterer selvfølgelig at vi er ulike og har forskjellige preferanser hva angår antrekk til lunch på en strand restaurant i Alanya. Jeg begynner sikkert å bli noe sær, men å skulle nyte min lunch og kalde Efes med så mye nakenhet rundt meg, tiltaler meg ikke. Skulle gjerne sett at flere dekket overkroppen med en lett T-skjorte eller sjal av hensyn til omgivelsene. Nå skal det også sies at de fleste føler det nok på samme måte  på den strand resturanten jeg frekventerer,  for  det er  kun 40% som velger det lette antrekket. Noe skal man jo ha å undre seg over når lunchen skal inntas, og et lite blogg innlegg om dette tema ble det jo også.

 

bildet er kun ment som illustrasjon for tema i bloggen. Fra Cleoptara Beach

Bildet er kun ment som illustrasjon til tema i bloggen. Fra Cleoptara Beach

 

Hva mener du?

 

Vil likevel bemerke at jeg ikke bruker mye tid på å irritere meg over dette, da jeg forlengst har vennet meg til det. Blir likevel til at jeg reflekterer over dette de gangene jeg velger å spise lunch på en strand restaurant. En får vel være glad til at  badebuksene og bikinien fortsatt er på, selv om størrelsene også her blir mindre og mindre.

 

Ha en fin dag du også uansett antrekk  til lunch.

 

alanya