Sinem og Abdullah Güzeloğlu fortsatt nyforelsket og driver tyrkisk restaurant i OBA.

 

Sinem og Abdullah Güzeloğlu fortsatt nyforelsket og driver tyrkisk restaurant i OBA.

Det unge ekteparet som  i november feirer 1 års bryllupsdag driver restauranten Su Kebap Evi i OBA.  Hun kommer i fra Konya og han fra Kayseri. Bryllupet ble feiret for snart et år siden, med to bryllupsfeiringer.  Først en feiring i Konya med  Sinems familie og venner, samt Abdullah og hans nærmeste familie. Rundt 200 gjester var tilstede her. Dagen etter feiringen satte de unge seg i bil og kjørte 70 mil for å komme til Kayseri hvor Abdullah kom fra.  Deretter  ble det ny bryllupsfeiring med Abdullah’s familie og venner, og da med Sinem’s nærmeste familie. Også her 200 gjester  var tilstede på denne feiringen. Med andre ord storslagne feiringer som jo er vanlig i Tyrkia.

Nå bor det unge ekteparet i Alanya hvor de håper å kunne lykkes med sin restaurant SU Kebap Evi, som ligger i Oba. Her er det i hovedsak kun tyrkiske retter på menyen.

 

 

Mange skandinavere er faste gjester på restauranten.

Jeg og mange andre skandinavere har vært gjester på Su Kebap Evi i flere år, og her nyter vi god og rimelig tyrkisk mat tilberedt etter gamle tyrkiske oppskrifter. Har vært gjennom en god del retter så langt, og smaksopplevelsene har stått i kø. Det tyrkiske kjøkken blir jo beskrevet som et av de tre beste kjøkken i verden, med  retter som passer den skandinaviske ganen meget bra. Abdullah har nå drevet resturanten i noen år, og forteller at skandinavere er gode gjester  som også kommer tilbake år etter år.

 

 

 

Tøffe tider for alle restauranter i Alanya.

Su Kebap Evi har som de fleste restauranter i Alanya merket nedgang i antall turister de siste årene. Abdullah og Sinem håper virkelig at dette endrer seg i årene som kommer. De ønsker seg tilbake til tiden da turistnæringen blomstret i Alanya, slik den var for 6-7 år  siden. For egen del er jeg sikker på att det ønske vil gå i oppfyllelse, men det vil nok ta noen år. Det er likevel viktig for motivasjonen for de som lever at turistene, at de ser en fremgang fra år til år. Så får vi håpe at de skandinavere som tidligere reiste til Tyrkia, snart reiser tilbake igjen.

 

 

 

 

 

 

Feirer 1 års bryllupsdag i november.

Sinem og Abdullah feirer sin første bryllupsdag i november i 2017, og dere største ønske er at de skal kunne klare å skape et levebrød av restauranten.  Har du lyst til å gi de en liten oppmerksomhet til disse unge tyrkerne, så ta en tur på besøk og smak på de herligste rettene. Det er jeg sikker på de vil sette stor pris på. Jeg ønsker  Sinem og Abdullah lykke til fremover, og håper de lykkes med sitt restaurant prosjekt.

Har du lyst til å besøke de, så finner du de her: Trykk på linken:https://www.facebook.com/pages/Su-Kebab-Evi-Oba/866683443356477?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=1532311363&pnref=lhc